Let op!

Ameide beweegt stopt op 5 juli 2020 

Door de huidige COVID-19 Corona maatregelen zijn alle sportscholen in Nederland nog steeds gesloten. Het RIVM staat ondertussen wel toe dat buiten sporten weer opgestart mag worden. Omdat gezondheid en bewegen belangrijke speerpunten zijn voor WCA sport organiseren wij dan ook:

"Samen bewegen is zoveel mooier!"

Een initiatief om iedereen in Ameide aan het bewegen  te krijgen en tegelijkertijd de voedselbank te ondersteunen.

Wat gaan we doen?

Om iedereen gezond te houden kan iedereen in Ameide deelnemen vanaf 2 juni 2020 aan de verschillende groepslessen en circuitrainingen die aangeboden worden door WCA sport. Alle lessen zijn voor iedereen toegankelijk (vanaf 18 jaar) in en rondom Ameide. Ben je geen lid van WCA sport? Geen punt, ook dan kun je gewoon mee doen met een les naar keuze

Voor iedere les meld je je afzonderlijk aan en betaal je ook afzonderlijk. Hierdoor kun je dus kiezen wat jou het beste past en betaal je alleen voor de lessen die je volgt.

Ons aanbod zal variëren van circuit training, tot Buik-Billen-Benen, Yoga, Pilates, Pump It lessen tot Indoor Cycling. Voor iedereen is er dus voldoende aanbod. Belangrijk is wel dat vooraf aanmelden noodzakelijk is. Zonder aanmelding kun je niet deelnemen.

Steun de Voedselbank

Met deze actie willen we niet alleen heel Ameide aan het sporten krijgen, maar tegelijkertijd de voedselbank in Ameide steunen. De voedselbank voor Ameide valt onder Giessenlanden-Zederik.

 


Waar gaan we sporten?

Omdat op dit moment sporten alleen in de buitenlucht is toegestaan, vinden alle sportactiviteiten plaats op de parkeerplaats van Accountantskantoor van Limborgh & Partners aan de Prinses Marijkeweg 2 te Ameide.


Hoe kun jij deelnemen?

Per les wordt een bedrag gevraagd van €4,95 per persoon. Hiervan zal het overgrote deel aan de Voedselbank Giessen-Zederik (De voedselbank voor Ameide) gedoneerd worden.

Om deel te kunnen nemen dien je vooraf zogeheten “credits” te kopen. Per gekochte credit kun je je vervolgens online aanmelden voor een les naar keuze. Koop je direct 10 credits, dan krijg je een korting en betaal je slechts €47,50. Ook hiervoor geldt dat het overgrote deel aan een goed doel naar keuze gedoneerd wordt.

Alle abonnementen van leden van WCA sport zijn vanaf 16 maart gepauzeerd en worden dus ook niet meer geïncasseerd tot het moment dat we weer open mogen van het RIVM. Voor iedere les (leden en niet leden) dien je je dus afzonderlijk aan te melden en te betalen. Hierdoor kun je dus kiezen wat jou het beste past en betaal je alleen voor de lessen die je volgt.

Koop hier je credits om deel te nemen

             1 Credit

5 Credits

                          10 Credits


Doneer voor de voedselbank


Rooster