BBB

Wat is BBB?

BBB staat voor buik, billen en benen. BBB training is dus een training die opgesteld is uit krachtoefeningen voor deze drie spieren te trainen. De lessen BBB zijn meestal opgebouwd uit een conditionele opwarming (=Aerobic) en uit een kern van spierversterkende oefeningen voor de buik, billen en benen. De lessen BBB zijn in tegenstelling tot insanity niet zo hoog in intensiviteit.  

In de benen, billen en buik zitten ontzettend veel spieren. Om deze allemaal te trainen heb je van zelfsprekend ook veel oefeningen nodig. BBB is dus de perfecte fitnessvariant om een stevige borst, billen en benen te krijgen. Naast het krachtaspect zit er ook een vorm van cardiotraining in, dus ook de conditie wordt bij deze variant gestimuleerd.

Voor wie is BBB?

BBB is  populair bij zowel mannen als vrouwen, omdat de meeste mannen en vrouwen deze "zones" willen aanpakken.  Iedereen kan meedoen, je bepaalt uiteindelijk zelf je eigen trainingsintensiteit.  De deelnemers kunnen de oefeningen dus met een hogere intensiteit doen om het zwaarder te maken.

Iedereen kan dus meedoen of je nu beginnende,- of ervarende sporter bent.