WCA sport blijft je ondersteunen via WCA sport online.

Helaas hebben wij in opdracht van de overheid WCA sport moeten sluiten. Om toch te kunnen bewegen, hadden wij all de beschikking over zoom trainingen en lessen. Wij hebben nu ook virtuele lessen beschikbaar zodat jij kunt trainen wanneer jij tijd hebt. Jij kunt dus lekker doorgaan met je trainingen in je eigen huis en zonder reistijd.


WCA sport online via Zoom


Thuis sporten met je eigen WCA sport instructeur.

WCA sport online is ons online systeem om jou via Zoom te ondersteunen bij je thuistrainingen en  groepslessen. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan trainingen aan. In het groepslesrooster voor de actuele tijden.


WCA sport Virtueel


WCA sport Virtueel zijn trainingen en lessen die jij op jou eigen moment kunt volgen. In het rooster reserveer je je les en kun je de les die dag doen op een moment dat jou past. Je traint dan met een onze eigen instructeurs.Wij bieden een gevarieerd aanbod aan trainingen aan. Bekijk het rooster voor de actuele tijden.


Ik ben al lid van WCA sport 

Ben en jij al lid van WCA sport en heb je een actief abonnement? Dan kun jij direct reserveren in de WCA sport App of je WCA sport account voor een zoom of virtuele training.


Ik ben nog geen lid van WCA sport

Je bent nog geen lid, maar je wilt wel meedoen met onze trainingen via zoom of virtueel! Dat is natuurlijk mogelijk. Koop via een van de opties hiernaast een credit of meerdere credits voor een zoom training of een virtuele training. Nadat je een credit hebt gekocht, kun je direct reserveren in de WCA sport app of in je WCA sport account.


Materialen lenen


Als aanvulling op  onze online fitness trainingen en groepslessen, bieden wij de mogelijkheid om de volgende materialen te lenen. 

Materiaal
Pump It set
Spinning® fiets
Fitness resistance tubes
Dumbbell set 0,5 kg
Dumbbell set 1 kg
Dumbbell set 2 kg
Dumbbell set 3 Kg
Materiaal
Dumbbell set 4 kg
Dumbbell set 5 kg

Alle materialen worden uitgeleend tegen een borg en maximaal 1 set per lid

Wil jij materiaal lenen voor thuisgebruik, neem dan contact met ons op en geef aan wat je zou willen lenen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


Online Fitness trainingen


In de Full Body Workout gaan we je spieren belasten door gebruik te maken van je eigen lichaam. Het doel van deze training is om meer kracht op te bouwen. Door je spieren regelmatig zwaarder te belasten, krijgt je lichaam een seintje dat je meer kracht nodig hebt. Dat leidt ertoe dat je steeds meer spierweefsel opbouwt.

Kijk in het rooster wanneer jij mee kan doen


Online Groepslessen


Wat is Pilates?

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.  Lees meer

Kijk in het Groeplesrooster wanneer jij mee kan doen aan Pilates


Wat is Spinning®?

Spinning® is een training gericht is op uithoudingsvermogen. Deze training doe je op een stationaire fiets. De training is goed voor een sterker hart, het vergroten van je longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele spieren. Een instructeur zal je motiveren door je te coachen op inspirerende muziek. Lees meer

Kijk in het Groeplesrooster wanneer jij mee kan doen aan Spinning®


Wat is Pump It?

Pump It is een barbell les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam. Tijdens deze training worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft – en snel! 

Lees meer

Kijk in het Groeplesrooster wanneer jij mee kan doen aan Pump It


Wat is BBB?

BBB staat voor Buik, Billen en Benen. BBB training is dus een training die opgesteld is uit krachtoefeningen om deze drie spieren te trainen. De lessen BBB zijn meestal opgebouwd uit een conditionele opwarming en een kern van spierversterkende oefeningen voor de buik, billen en benen. Lees meer

Kijk in het Groeplesrooster wanneer jij mee kan doen aan BBB


Groepslessen rooster