Fitsnacks.tv

We zijn super trots om je vanaf heden thuis nog beter te kunnen ondersteunen om toch te blijven sporten. Vandaar dat wij met ingang van NU alle leden van WCA sport gratis toegang kunnen geven tot FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.

Wat is Fitsnacks.tv

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op je laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast & Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training en voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Fitsnacks bied de volgende workouts aan:

Live lessen 

Workout Tips

Cooldown & Stretch

Body & Mind lessen

Senior

Circuit Training

Basic Workouts

Dance lessen

Matrial Arts 

30 MIN Xpress Lessen

HIIT

Kids

Aanmelden Fitsnacks.tv

Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via www.fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Het is belangrijk dat je eerst een account aanmaakt op de internetpagina www.fitsnacks.tv via je PC of laptop en daarna pas de FitSnacks.TV app installeert op jouw tablet of smartphone. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven.

Let op! Maak een account aan met je eigen e-mailadres (dit moet het e-mailadres zijn waarmee je bij ons in de club geregistreerd staat) en een eigen gekozen wachtwoord. Gebruik daarna onderstaande unieke clubcode: WCAAMFS2502

OPMERKING: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van onze club. Het delen van onze unieke code met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel onze unieke toegangscode dus niet met derden.

Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden. 

Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten. We helpen je graag : contact@wcasport.nl

Team WCA sport