V: Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat? 
A: Als WCA sport krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt, zowel binnen als voor buitentraining. Wat je doel ook is, wij bieden je de tools om dat te bereiken. Een van die hulpmiddelen, het meest bruikbaar binnen maar vooral ook voor buiten , is de WCA sport app. Daarnaast gaan we je per e-mail programma’s aanbieden.

 

V: Hoe kan ik mijn workouts zwaarder maken zonder gewichten? 
A: Hierbij wat simpele en creatieve voorbeelden: Doe wat boeken in een rugzak die je kunt gebruiken als gewicht om alle soorten squats of lunges te verzwaren, Vul lege flessen met water of pakken koffie en gebruik ze als dumbels. Gebruik een stoel voor dippen voor alle soorten squats of lunges.

 

V: Kan ik via Mijn WCA sport ook thuis trainen? 
A: Jazeker! Log in via de WCA sport app, kies dan voor de tegel workout en kies je programma. Je kunt ook inloggen in Mijn WCA sport via onze website. Kies op de homepage in het menu op Mijn WCA sport en volg het login proces. Hiervoor heb je je emailadres nodig en je wachtwoord. (Heb je deze niet meer vul dan je e-mail adres in en klik op wachtwoord vergeten)

 

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de Covid-19? 
A: Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om via de WCA sport app te blijven trainen Voor wijzigingen aan uw lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing. 

 

V: Wordt er compensatie gegeven na sluiting van WCA sport? 
A: We kijken naar een passende compensatie voor onze leden en zullen je hier zo spoedig mogelijk over informeren.

 

V: Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl de clubs gesloten zijn? 
A: We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hier zo spoedig mogelijk over informeren.

 

V: Kan WCA sport mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen? 
A: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen maar we zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. zullen je hier zo spoedig mogelijk over informeren.

 

V: Ik wil gewoon opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap? 
A: Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. zullen je hier zo spoedig mogelijk over informeren.

 

V: WCA sport  heeft de automatische incasso gedaan, terwijl de club dicht is? 
A: Ja, we zijn bewust van dit ongemak voor onze leden en daarom zijn we voor nu verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. zullen je hier zo spoedig mogelijk over informeren.