Je kunt weer komen bewegen! 

Door de huidige COVID-19 Corona maatregelen zijn alle sportscholen in Nederland nog steeds gesloten. Het RIVM staat ondertussen wel toe dat buiten sporten weer opgestart mag worden. Omdat gezondheid en bewegen belangrijke speerpunten zijn voor WCA sport organiseren wij dan ook:

"Samen bewegen is zoveel mooier!"

 

Een initiatief om iedereen in Ameide aan het bewegen  te krijgen en tegelijkertijd de voedselbank te ondersteunen.

Wat gaan we doen?

Om iedereen gezond te houden kan iedereen in Ameide deelnemen vanaf 2 juni 2020 aan de verschillende groepslessen en circuitrainingen die aangeboden worden door WCA sport. Alle lessen zijn voor iedereen toegankelijk (vanaf 18 jaar) in en rondom Ameide. Ben je geen lid van WCA sport? Geen punt, ook dan kun je gewoon mee doen met een les naar keuze

Voor iedere les meld je je afzonderlijk aan en betaal je ook afzonderlijk. Hierdoor kun je dus kiezen wat jou het beste past en betaal je alleen voor de lessen die je volgt.

 

Wij zijn op zoek naar een fitness instructeur!


WCA sport online shop

Wij steunen je al met diverse training programma's die je per  e-mail ontvangt. We gaan daar nu ook training materialen aan toevoegen. Ben jij om zoek naar training materialen (matjes, steps, elastieken, dumbells, ballen en nog veel meer) om jou training nog beter te maken kijk dan snel in onze online shop.

WCA sport voor binnen sporten tijdelijk gesloten 

Zeer gewaardeerd WCA sport lid,

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van onze leden en medewerkers. Op dit moment volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid inzake de Corona crisis. Zij verplichten ons om alle sport- en fitnessclubs in Nederland tot nader order te sluiten. Deze maatregel gaat in vanaf maandag 16 maart en duurt in ieder geval tot 1 julil.

Deze week zullen we je van meer informatie voorzien, ook zullen we iedereen via onze website en social mediakanalen zo veel mogelijk op de hoogte houden. Graag bedanken wij iedereen voor het begrip en de medewerking en verwelkomen we iedereen na deze periode van sluiting weer bij WCA sport.


Voor informatie over de fysiotherapiepraktijk verwijzen we naar OrthoClinic.nl

 

Met vriendelijke groet,
Team WCA-Sport