BRING A MEMBER ACTIE

Maak jezelf nog sterker, maak iemand lid en krijg een maand gratis sporten. 

5 redenen welke voordelen er zijn om iemand mee te nemen tijdens het sporten:

Motivatie & Verantwoordelijkheid

Het hebben van een fitnessmaatje kan je motiveren om naar de sportschool te gaan, zelfs op dagen dat je er niet zoveel zin in hebt. Jullie kunnen elkaar verantwoordelijk houden en elkaar aanmoedigen om consistent te blijven in jullie fitnessroutine.

Gezelligheid en Plezier

Samen sporten kan de ervaring veel leuker maken. Je kunt tijdens het fitnessen praten, lachen en elkaar ondersteunen bij verschillende oefeningen. Dit maakt de training niet alleen effectiever, maar ook gezelliger.

Kennis & Ervaring delen

Een beetje vriendelijke competitie kan wonderen doen voor je trainingsprestaties. Samenwerken met iemand die vergelijkbare doelen heeft, kan je aanmoedigen om net dat beetje extra te geven tijdens je workouts.

Competitie & Uitdaging

Als je fitnessmaatje meer ervaring heeft dan jij, kunnen ze je waardevolle tips en advies geven over verschillende oefeningen, technieken en trainingsmethoden. Dit kan je helpen je doelen sneller te bereiken en blessures te voorkomen.

Veiligheid

Bij sommige oefeningen, zoals zware gewichtheffen, kan het handig zijn om iemand te hebben die je in de gaten houdt en je kan helpen met het correct uitvoeren van de oefeningen. Dit vermindert het risico op blessures en zorgt ervoor dat je jezelf tijdens het sporten kunt pushen zonder je zorgen te maken over je veiligheid.
GRATIS SPORTEN

Voor elk nieuw lid dat jij in de periode 1-11-2023 tot 31-12-2023.

aanbrengt mag jij 1 maand GRATIS sporten. 

Als je 2 nieuwe leden in de actieperiode aanbrengt dan krijg je 2 maanden gratis sporten. ect.

Je mag zoveel nieuwe leden aanbrengen als jij wilt.

Wie neem jij mee op samen te sporten?


Actie voorwaarden.

Bring a Member Actie - Gratis Maand Sporten 

 

 • Deze "Bring a Member" actie is geldig voor alle huidige leden van WCA sport .
 • De actie is alleen van toepassing op huidige leden die iemand anders met succes aanmelden als nieuw lid bij WCA sport.
 • Om in aanmerking te komen voor de gratis maand sporten, moet het nieuwe lid zich inschrijven voor een 6 maanden of 12 maanden lidmaatschap bij WCA sport en de volledige betaling voor het gekozen lidmaatschap voldoen.
 • Het gratis lidmaatschap van het bestaande lid begint zodra het nieuwe lid zich inschrijft, de betaling voltooit en gedurende de eerste maand van het lidmaatschap van het nieuwe lid.
 •  De gratis maand is gelijk aan het huidige lidmaatschap van het lid.
 • Het bestaande lid kan de gratis maand sporten niet inwisselen voor contant geld of andere diensten.
 • Als het nieuwe lid het lidmaatschap annuleert of de betaling niet voltooit, komt het bestaande lid niet in aanmerking voor de gratis maand sporten.
 • Het nieuwe lid moet zich inschrijven in aanwezigheid van het huidige lid, en samen vullen zij het "Bring a Member” actieformulier in. Dit formulier wordt ondertekend door de aanwezige medewerker.
 • WCA sport behoudt zich het recht voor om de “Bring a Member” actie op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, op te schorten of te beëindigen.
 • Eventuele misbruikpogingen of fraude met betrekking tot deze actie kunnen leiden tot onmiddellijke diskwalificatie van het bestaande lid en het inhouden van eventuele toegekende gratis maanden sporten.
 • Deze actievoorwaarden zijn geldig van 1-11-2023 tot 31-12-2023 Na deze periode behoudt WCA sport zich het recht voor om de actievoorwaarden aan te passen of de actie te beëindigen. Deelnemers worden op de hoogte gesteld van dergelijke wijzigingen via onze website of directe communicatiekanalen.
 • Door deel te nemen aan de "Bring a Member" actie stemt het bestaande lid in met deze actievoorwaarden en de beslissingen van WCA sport, die bindend en definitief zijn.