Fysio Fit - Hart en vaatziekten

Hart Fit

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat doelgerichte lichaamsbeweging goed is om het ontstaan van hart- en vaatziekten tegen te gaan. Doelgerichte lichaamsbeweging vermindert tevens het risico op nieuwe hart- of vaatziekten en helpt enorm bij de revalidatie vanuit bestaande klachten. Bewegen heeft een positief effect op onder andere het verlagen van de bloeddruk en het cholesterolgehalte, overgewicht en het zorgt ervoor dat je je fit en prettig voelt en het vertrouwen in uw lichaam terug krijgt.

 

Samen met de fysiotherapeut wordt een gezond, veilig en verantwoord beweegprogramma in groepsverband onder deskundige begeleiding samengesteld.

Bewegen op maat

Het beweegprogramma is in klein groepsverband mogelijk met mensen met een vergelijkbare aandoening of conditie. In deze groep kun je elkaar steunen, stimuleren en ervaringen uitwisselen. Gezamenlijk werk je aan het ontwikkelen van een actieve leefstijl met als doel dat je die uiteindelijk zelfstandig kunt handhaven. 

 

Aanmelden

Als u wilt deelnemen aan de Fysio Fitness Hart en vaatziekten is het belangrijk om een intake afspraak te maken bij een van onze fysiotherapeuten.